Doç. Dr. Adem Çalışkan, Kitaplarını Rektör Bilgiç’e Takdim Etti
25 Şubat 2020, Salı - 15:50
Güncelleme: 24 Mart 2020, Salı - 12:22

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Adem Çalışkan, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’i ziyaret ederek yazmış olduğu 5 kitabını kendisine hediye etti.

Rektörlük makamındaki ziyarette, Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Türk Dili ve Edebiyatı Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Adem Çalışkan her biri sahasının ilk kitapları olan; “Fuzulinin Su Kasidesi ve Şerhi”, “Edebiyat Felsefesi Üzerine Makaleler”, “Edebiyat Bilimi ve Modern Türk Edebiyatında Edebiyat Psikolojisi”, “Sebati ve Divanı’ndan Seçmeler ve Edebiyat Bilimi” ile “Modern Türk Edebiyatında Edebiyat Felsefesi” isimli çalışmalarını Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç ile paylaştı.

Karşılıklı fikir ve görüş alışverişinin de yapıldığı ziyarette, Rektör Prof. Dr. Bilgiç, konuğu Doç. Dr. Adem Çalışkan’a teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.