BAM Başkanı Erol Tosun BAM Cumhuriyet Başsavcısı Fahri Gülay ve Yargıtay Üyesi Mehmet Osmanoğlu’ndan Rektör Ünal’a İadeiziyaret
18 Eylül 2020, Cuma - 15:42
Güncelleme: 22 Eylül 2020, Salı - 13:34

Samsun Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Erol Tosun, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Fahri Gülay ve Yargıtay Üyesi Mehmet Osmanoğlu, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Yavuz Ünal’a iadeiziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette; Samsun BAM Başkanı Tosun, Samsun BAM Cumhuriyet Başsavcısı Gülay ve Yargıtay Üyesi Osmanoğlu yeni görevinden ötürü Rektör Ünal’ı tebrik ederek kendisine başarılarının devamı diledi. Rektör Ünal ise nazik ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür etti.

Ziyaret, Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal’ın, Üniversite hakkında verdiği bilgilerle son buldu.