Atakum Kaymakamı ve Millî Eğitim Müdürü Rektör Ünal’ı Kutladı
15 Eylül 2020, Salı - 08:16
Güncelleme: 22 Eylül 2020, Salı - 13:34

Atakum Kaymakamı Kemal Yıldız ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Yavuz Ünal’ı ziyaret ederek kendisine hayırlı olsun dileklerini sundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede, Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal’ı tebrik eden Atakum Kaymakamı Yıldız ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Yetik, Rektör Ünal ve ekibine yeni görevlerinde başarılar diledi. Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal da nazik ziyareti ve iyi dilekleri için konuklarına teşekkür etti.

Görüşmede ayrıca, Üniversite ve Samsun’un merkez ilçelerinden Atakum’da gerçekleştirilecek muhtemel iş birlikleri kapsamında şehri ve bölgeyi güçlendirecek eğitim ve AR-GE projeleri hakkında fikir ve görüşler paylaşıldı.