Rektör Bilgiç’in Konuğu Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram
26 Kasım 2019, Salı - 15:11
Güncelleme: 26 Kasım 2019, Salı - 15:11

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamındaki ziyarette Büyükşehir Belediyesinin faaliyetleri hakkında bilgiler aktaran Genel Sekreter İlhan Bayram, Üniversiteye yönelik yapılan çalışmalara ilişkin değerlendirmelerini de Rektör Bilgiç’le paylaştı. Gösterilen konukseverlikten dolayı teşekkürlerini sunan Genel Sekreter Bayram, Üniversitenin kentin en önemli dinamiklerinden biri olduğunu, Büyükşehir Belediyesi olarak iş birliğine her zaman hazır olduklarını dile getirdi.

Teveccühü ve nezaketi için Genel Sekreter Bayram’a teşekkür eden Rektör Bilgiç ise kamu kurum-kuruluşlarıyla iletişim ve koordinasyonu sürekli üst düzeyde tuttuklarını belirterek bu bakış ve anlayışla çaba gösterdiklerini kaydetti.