Rektör Bilgiç’in Konuğu Kosova Mamuşa Belediye Başkanı
14 Kasım 2019, Perşembe - 16:05
Güncelleme: 14 Kasım 2019, Perşembe - 16:05

Samsun İlkadım Belediyesi ile kardeş şehir protokolü imzalamak için Samsun’a gelen Kosova Mamuşa Belediye Başkanı Abdulhadi Krasniç, eşi Ayşe Krasniç ve İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Şerif Mırık ile beraberindekiler Rektör Prof.Dr. Sait Bilgiç’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamındaki ziyarette, Rektör Bilgiç ile tanışan Başkan Krasniç, 6 bin nüfuslu ilçelerinde yaptıkları çalışmalar ve projelere ilişkin bilgiler paylaştı.

Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç ise konuk heyeti Üniversite hakkında bilgilendirerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Görüşmede Rektör Bilgiç, Mamuşa Belediye Başkanı Abdulhadi Krasniç’e ziyaret anısı olarak Üniversitenin hediyesini takdim etti. Başkan Krasniç de Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’e Kosova’da çıkarılan madenlerden yapılmış Kosova haritasını hediye etti.

Ziyarete ayrıca, Mamuşa Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Müdürü Rujdi Mazrek ile Balkan Rumeli Konfederasyonu Kurucu Genel Başkan Yardımcısı İzzet Altuntaş da eşlik etti.