Rektör Bilgiç, TÜBA Başkanı, Gümüşhane Rektörü ve İl Emniyet Müdürünü Ağırladı
11 Kasım 2019, Pazartesi - 17:56
Güncelleme: 11 Kasım 2019, Pazartesi - 17:56

Ondokuz Mayıs Üniversitesi 2019-2020 Akademik Yılı Açılış Töreni için OMÜ’nün davetlisi olarak Samsun’a gelen Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’i makamında ziyaret etti. Ziyarete daha sonra Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ve Samsun İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal da katıldı.

Dostu TÜBA Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker’i ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren  Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç konuğuna günün anısına Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencilerinin yaptığı tabloyu hediye etti.

Samsun İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal’dan İadeiziyaret

Daha sonra ziyarete önceki ay görevine başlayan Samsun İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, iadeiziyaret için Rektör Bilgiç’e konuk oldu.

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek makamda

Aynı kabule daha sonra Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek de katıldı. OMÜ Rektörü Bilgiç, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Zeybek, TÜBA Başkanı Şeker ve İl Emniyet Müdürü Urhal bir süre sohbet etti.
Rektör Bilgiç, konuklarıyla birlikte Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen OMÜ Akademik Yılı Açılış Törenine geçti.

Ziyaretlere Rektör yardımcıları Prof. Dr Mehmet Kuran, Prof. Dr. Vedat Ceyhan ve Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz de eşlik etti.