Rektör Bilgiç; Gazeteci Nedim Şener ve Emekli Hâkim Albay Ahmet Zeki Üçok’u Konuk Etti
12 Temmuz 2019, Cuma - 17:32
Güncelleme: 13 Temmuz 2019, Cumartesi - 20:45

Usta Gazeteci Nedim Şener ile emekli Hâkim Albay Ahmet Zeki Üçok, Ondokuz Mayıs Üniversitesinin (OMÜ) davetlisi olarak geldikleri Samsun’da, konuşmacı oldukları “19 Mayıs’tan 15 Temmuz’a Bağımsızlık Mücadelemiz” konulu panel öncesinde Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’e makamında nezaket ziyaretinde bulundular.

Rektör Danışmanı Prof. Dr. Metin Yılmaz'ın da eşlik ettiği ziyarette konuklarıyla bir araya gelen Rektör Bilgiç, kendilerini Samsun ve Üniversitede ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade etti. Nedim Şener ve Ahmet Zeki Üçok’un; 15 Temmuz Darbe Girişimi’ndeki yaşadıklarını, tanıklıklarını ve tecrübelerini Samsun halkıyla paylaşacağını dile getiren Rektör Bilgiç, konukların yapacakları değerlendirmelerin, hain kalkışmanın derinlemesine anlaşılmasında önemli katkılar sunacağını dile getirdi.

Konuklarına teveccühleri için şükranlarını sunan Rektör Bilgiç, ziyaret anısı olarak Üniversitenin hediyesi ile 2018 yılında OMÜ ev sahipliğiyle yapılan 15 Temmuz ve FETÖ Çalıştayı’nın kitabını takdim etti.