PUAMER Personel Daire Başkanlığıyla Hizmet İçi Eğitim Düzenledi
20 Mart 2018, Salı - 16:35
Güncelleme: 20 Mart 2018, Salı - 16:35

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Personel Daire Başkanlığı İnsan Kaynakları Biriminin Psikoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (PUAMER) ile ortaklaşa düzenlediği "Meslek Ahlakı ve Etik Kuralları, İş Yaşamında Motivasyon, Kurum İçi Etkili Etkileşim ve Liderlik, Etkili Sunuş Teknikleri" konulu hizmet içi eğitim programı, Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlendi.

Üniversitenin çeşitli birimlerinden çok sayıda personelin yer aldığı eğitim programına; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz ve Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı da katıldı.  Sosyal Bilimler Enstitüsü ve PUAMER Müdürü Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Bozkurt Koç, Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Murat Kurt, İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Aysun Çetin ve İletişim Fakültesi'nden Dr. Öğretim Üyesi Recep Yılmaz ise programa eğitmen olarak iştirak etti.

"OMÜ ailesine daha kaliteli hizmet sunmak istiyoruz"

Hizmet içi eğitim programının açılış konuşmasını yapan Personel Daire Başkanlığı Şube Müdürü Cengiz Çelik "Eğitim faaliyetlerimizin en önemli amaçlarından biri çalışanlarımıza kurum aidiyeti kazandırmak, çalışma hayatlarındaki mesleki bilgi ve birikimlerini geliştirerek güncellemek ve yeni bir heyecanla mensubu olmaktan gurur duyduğumuz OMÜ ailesine daha kaliteli hizmetlerde bulunabilmektir. Bu bağlamda bize her türlü imkânı sunan Rektörümüz Prof. Dr. Sait Bilgiç'e ve yoğunluklarına rağmen bizleri değerli bilgileriyle buluşturacak olan PUAMER Müdürü Prof. Dr. Bozkurt Koç ve tüm eğitmenlerimize çok teşekkür ediyorum." dedi.

Açılış konuşmasının ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz ve Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı, hizmet içi eğitim alan personele katılım belgesi, eğitmenlere de teşekkür belgesi takdim etti.

Moderatörlüğünü PUAMER Müdürü Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Bozkurt Koç'un yaptığı eğitim programında Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Murat Kurt "Meslek Ahlakı ve Etik Kuralları" konusunda, İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Aysun Çetin "İş Yaşamında Motivasyon" konusunda, İletişim Fakültesi'nden Dr. Öğretim Üyesi Recep Yılmaz ise "Liderlik, Etkili Sunuş Teknikleri" konusunda birer sunum gerçekleştirdi.

Eğitimin genel bir değerlendirmesinin sonrasında katılımcılarla gerçekleştirilen anket uygulamasıyla hizmet içi eğitim programı sona erdi.