Psikolojik Harp ve Dijital Dünya
09 Mayıs 2018, Çarşamba - 16:04
Güncelleme: 20 Haziran 2018, Çarşamba - 15:35

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Öğrenci Konseyi ile Akademik Düşünce Eğitim Medeniyet (ADEM) Topluluğu ortaklığında düzenlenen ‘’Dijital Dünya ve Psikolojik Harp’’ konulu konferansta, Türkiye Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni ve araştırmacı Abdurrahman Uzun davetli konuşmacı olarak yer aldı.

OMÜ UZEM Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansa; akademisyenler, idari personel ve çok sayıda öğrenci katıldı.

İlahiyat Fakültesi öğrencisinin Kur’an-ı Kerim Tilavetiyle başlayan programın devamında ADEM Topluluğu Başkanı Fahreddin Yüksel açılış konuşması yaparak tüm katılımcılara teşekkür etti.

Ardından son zamanlarda özellikle Afrin Operasyonu ile ilgili çıkışlarla gündeme gelen ve sosyal medyada tıklanma rekorları kıran Abdurrahman Uzun, "Dijital Dünya ve Psikolojik Harp" konulu sunumuyla sosyal medya ve algıyı yönetebilmenin önemini, geçmişteki tarihî olayları da ele alarak bu konuda yaptığı analizleri ve edindiği tecrübeleri katılımcılarla paylaştı.

Öğrenci Konseyi Başdanışmanı Resul Kazanbaş'ın fidan sertifikası ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Yılmaz Taşova’nın Abdurrahman Uzun’a plaket takdimiyle program sona erdi.