Patoloji ABD Öğretim Üyelerinden Tebrik Ziyareti
05 Temmuz 2017, Çarşamba - 15:18
Güncelleme: 05 Temmuz 2017, Çarşamba - 15:18

Tıp Fakültesi Patoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Filiz Karagöz ve beraberindeki öğretim üyeleri, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’i makamında ziyaret etti.

Rektörlük makamındaki ziyarette Anabilim Dalı Başkanı Karagöz ve ziyarette hazır bulunan öğretim üyeleri, Rektör Bilgiç ve ekibine tebriklerini sunarak başarılı bir dönem geçirmeleri temennisinde bulundu. Yeni yönetimin çalışma azmini ve kısa sürede atılan adımları takdir ettiklerini belirten Prof. Dr. Filiz Karagöz, verilen bu emeğin karşılığının alınacağına inandıklarını dile getirdi.

Konuklarını ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Bilgiç ise her alanda insanı önceleyen, insan odaklı bir anlayışa sahip olduklarını ve üniversitedeki hizmetleri de bu prensip doğrultusunda yürüttüklerini vurguladı. Üniversitelerin temel taşının akademisyenler olduğuna vurgu yapan Rektör Bilgiç, başta öğrenciler olmak üzere üniversitenin bütün mensuplarının her açıdan daha iyi imkânlara kavuşması için var güçleriyle çalıştıklarına işaret etti.

Rektör Bilgiç, konuklarına nazik ziyaretleri ve güzel dilekleri için de şükranlarını sundu.