OMÜ Vakfı Kolejinde Cumhuriyet’in 94. Yılı Kutlaması
31 Ekim 2017, Salı - 11:09
Güncelleme: 31 Ekim 2017, Salı - 11:09

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Vakfı Kolejinde büyük bir coşkuyla kutlandı. Öğrencilerin birlikte hazırladıkları gösterilerle takdim edilen törene OMÜ Vakfı Başkanı Prof. Dr. Halil Kütük ve çok sayıda veli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başlayan kutlama töreninde, Vakıf Başkanı Prof. Dr. Halil Kütük öğrenci ve velilerin bayramını kutladı.

Velilerin ilgisinin çok yoğun olduğu kutlama programı; sinevizyon gösterisi, okunan şiirler, koro performansı, oratoryo ve öğrencilerin hazırlayıp sundukları vals dansı gösterisiyle izleyenlere muhteşem bir bayram yaşattı.

OMÜ Vakfı Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Halil Kütük, bu unutulmaz Cumhuriyet Bayramı programı için Kolej yönetimi ve öğretmenlerine ayrı ayrı teşekkür ederken Cumhuriyetin 94. yılı kutlaması toplu fotoğraf çekimiyle program sona erdi.