OMÜ Vakfı Koleji Öğrencilerinden Samsunspor’a Anlamlı Ziyaret
14 Kasım 2017, Salı - 15:06
Güncelleme: 27 Aralık 2017, Çarşamba - 12:03

OMÜ Vakfı Koleji 8. sınıf öğrencileri, Sosyal ve Sportif Faaliyetler Koordinatörlüğünce rehber öğrencileri eşliğinde Samsunspor Kompleksi'ne ziyaret düzenlediler.

Samsunspor Antrenörü Engin İpekoğlu ve sporcularla sohbet eden öğrenciler, Samsunspor’un tarihi hakkında bilgi alarak tesisleri gezdiler. MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği) Başkanı Haluk Tan’ın da bulunduğu ziyarette, Tokatspor’la yapılacak hazırlık maçı öncesi öğrenciler sporculara baklava ikramında bulunarak moral verdiler.

Öğrenciler, Samsunspor Antrenörü Engin İpekoğlu ile teknik heyete, kulüp idarecilerine ve tüm sporculara teşekkür ederek “Tüm maçlarında şehrimizin göz bebeği Samsunsporumuza başarılar dileriz.” dediler.