OMÜ Halk Oyunları'nda Hedef Türkiye Şampiyonluğu
06 Nisan 2018, Cuma - 09:24
Güncelleme: 06 Nisan 2018, Cuma - 10:02

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun 24 - 30 Nisan 2018 tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştireceği Türkiye Halk Oyunları Şampiyonasında, Samsun’u temsil eden Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Halk Oyunları Topluluğu “altın madalya” almayı hedefliyor.

"Türkiye’nin en başarılı ekiplerinin başında OMÜ geliyor"

Türkiye’nin en başarılı halk oyunları topluluklarından birisinin de OMÜ Halk Oyunları Topluluğu olduğunu söyleyen Baş Antrenör Barış Pador “Halk oyunlarına gönül vermiş dev bir öğrenci kadromuz var. Çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Üniversiteler noktasında, Türkiye’nin en başarılı ekiplerinin başında OMÜ geliyor. Bu anlamda okulumuzun verdiği büyük destek, ekibimizin ortaya koyduğu özveri ile birleşince daha bir güçlü oluyoruz. İnanıyorum ki  Antalya’da gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonası'ndan birinci olarak döneceğiz.” dedi.

"Türkiye Şampiyonu olmaya hazırız"

Hazırlıklarını tamamladıklarını ve Türkiye şampiyonluğu için gün saydıklarını ifade eden OMÜ Halk Oyunları Kulübü Başkanı Ahmet Seyhan da “Farklı şehirlerimizden Samsun’a gelmiş ve eğitimlerini Türkiye’nin en önemli üniversitelerinden birisi olan Ondokuz Mayıs Üniversitesinde sürdüren halk oyunu sevdalısı öğrencilerden oluşan bir kulübüz. Başarıya inanmış, yetenekleri ile camianın takdirini almış olan OMÜ Halk Oyunları Topluluğu, Türkiye şampiyonu olmaya hazır. Bu konuda önemli bir marka olan Barış Pador’un katkılarıyla, Samsun’a Türkiye şampiyonluğunu getireceğiz.” diye konuştu.