OMÜ Antalya'da 18. Yükseköğretim Tanıtım ve Eğitim Fuarında
05 Nisan 2018, Perşembe - 16:06
Güncelleme: 05 Nisan 2018, Perşembe - 17:27

Antalya'da bu yıl 18'incisi düzenlenen ve farklı illerden 52 üniversitenin katıldığı 5-7 Nisan günleri arasında düzenlenen "Yükseköğretim Tanıtım ve Eğitim Fuarı"nda Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) standına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Fuarın açılışı, Cam Piramit Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleştirildi. Özellikle lise son sınıfta okuyan öğrencileri bilinçlendirmek, Türkiye'deki ve yurt dışındaki devlet ve vakıf üniversiteleri hakkında bilgi vermek amacıyla düzenlenen "18. Yükseköğretim Tanıtım ve Eğitim Fuarı"nı 60 bin veli ve öğrencinin ziyaret etmesi bekleniyor. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği fuarda, stant kuran üniversitelerin halkla ilişkiler ve tanıtım birimleri, broşürler dağıttı, üniversitelerinin eğitim sistemi ve sağladığı avantajlar hakkında bilgiler sundu.

Fuarda üniversite tercihi yapacak adaylar OMÜ standına büyük ilgi gösterdi. OMÜ standını ziyaret eden gençler, Kurumsal İletişim Birimi Görevlisi Gökhan Çetin ve Öğrenci İşleri Sorumlusu Arif Savsar’dan bilgiler aldı. Eğitim fuarı 7 Nisan Cumartesi akşamı sona erecek.