TÜRKÇE

OMÜ 12. Tanıtım Günü 5 Mayıs’ta
mursel.kan
05 Mayıs 2017

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), 5 Mayıs Cuma günü düzenleyeceği “12. Tanıtım Günü” etkinliğinde üniversite adayları, veliler ve öğretmenlerle buluşacak. Tüm okul ve adayların davetli olduğu etkinlik Kurupelit Yerleşkesi'nde yer alan OMÜ Yaşam Merkezi’nde düzenlenecek.

Okulunu yerinde görerek karar verecekler

Tanıtım Günü'nde; her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlayan OMÜ’nün bünyesindeki tüm fakülte , yüksekokullar, meslek yüksekokulları ve öğrenci toplulukları yer alacak. Ayrıca konserler, üniversite adayları, öğretmen ve velileri bilgilendirici doğru tercih seminerleri ve kampüs gezileri etkinlik içinde yer alacak. Üniversite öğrencileriyle adayların iletişime geçmesi ve kampüs yaşamını görerek, yaşayarak karar verebilmesi amacıyla tanıtım günü hafta içi ve merkez kampüste yapılıyor.

Faydalı seminerler,  eğlenceli konserler

Adaylara, düzenlenecek seminerlerle  üniversite ve seçme sistemi hakkında bilgiler verilecek. Adaylar ayrıca kampüs gezileriyle de tercih etmeyi düşündüğü fakülteleri gezme, öğrencileri ile tanışma ve hocalarıyla konuşma şansına sahip olacaklar.

Samsun’un yanı sıra şehir dışından yoğun bir katılımın beklendiği "12. OMÜ Tanıtım Günü” saat 10.00-15.30 arasında yapılacak.

Bütün bunların yanı sıra OMÜ öğrencileri ve topluluklarının düzenleyeceği  müzik ve spor etkinliklerinde  gençleri sürprizler bekliyor.

Okullara ulaşım desteği

Etkinliğe katılmak isteyen liselere Üniversite ulaşım desteği de sağlayacak. Samsun merkezde Tanıtım Günü’ne katılmak isteyen okullara, önceden OMÜ Kurumsal İletişim birimine başvurmaları halinde otobüs verilebilecek.

Bilgi : Kurumsal İletişim Birimi 0362 312 1919/1804 (Mesai günleri), basin@omu.edu.tr

5 Mayıs OMÜ 12. Tanıtım Günü Programı:

10:00 Stantların Açılışı
10:40 Nasıl Üniversiteli Olunur? (Seminer)
11:00 Açılış Töreni
11:15 Konser
11:20 Sınav Senden Korksun! (Seminer)
12:30 DJ Performansı
13:40 Doğru Tercih Sıralaması Nasıl Yapılmalı? (Seminer)
14:00 Konser
15:30 Kapanış