OKTAM Çağrısı: Şiddetle İlgili Katalog Çalışması
06 Şubat 2017, Pazartesi - 10:49
Güncelleme: 06 Şubat 2017, Pazartesi - 14:56

"Şiddetle İlgili Yapmış Olduğunuz Çalışmaları Bizimle Paylaşır mısınız?"

Saygıdeğer hocalarımız,

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kadın ve Toplum Uygulama ve Araştırma Merkezi (OKTAM) olarak, şiddetle ilgili çalışmaları içeren bir "Şiddetle ilgili Araştırmalar Kataloğu" oluşturmayı planlıyoruz. Bu anlamda siz değerli hocalarımızın desteğine ve akademik çalışmalarına ihtiyaç duymaktayız. Kataloğumuzu oluşturmak için yapmış olduğunuz çalışmalarınızı pdf formatında ve bu çalışmalarla ilgili özet bilgileri ekteki forma uygun şekilde düzenleyerek merkezimizin okam@omu.edu.tr mail adresine 20 Şubat 2017 tarihine kadar göndermenizi rica ediyoruz. Üniversitemizin öğretim üyeleri tarafından yapılan bu çalışmaların derlenmesinin şiddetle ilgili hem mevcut durumun ortaya konmasında hem de gelecek araştırmaların yönünün belirlenmesinde etkili olacağını düşünüyoruz. Bununla birlikte yapılmış bu çalışmaların sonuçları görünür hâle gelerek şiddetle mücadele konusunda yürütülen çalışmalara öncülük edeceğini ve tüm kesimlerin bu çalışmalardan yararlanabileceğini düşünüyoruz. Yapılan katalog çalışması merkezimizin web sitesinde (oktam.omu.edu.tr) yayınlanacak ve üniversitenin bir yayını haline getirilecektir. Desteklerinizi bekler, iyi çalışmalar dileriz.

Prof. Dr. İlknur AYDIN AVCİ
OKTAM MÜDÜRÜ