Selçuk Üniversitesi Sosyal ve Teknik Araştırmalar Dergisi Makale Çağrısı
19 Ekim 2023, Perşembe - 12:55
Güncelleme: 19 Ekim 2023, Perşembe - 12:55

Selçuk Üniversitesi Kadınhanı Faik İçil MYO tarafından yılda iki kez (Aralık-Haziran) aylarında yayımlanan Selçuk Üniversitesi Sosyal ve Teknik Araştırmalar Dergisi 2023 yılı itibariyle DergiPark altyapısını kullanmaya başlamıştır. Dergi TR dizin sürecinde olup, EBSCO - Central & Eastern European Academic Source, CAB Abstracts/Global Health indekslerinde ve Scilit dijital veri platformunda taranmakta ve yayına kabul edilen makalelere DOI numarası atamaktadır.

Ekonomi, İletişim, Uluslararası İlişkiler, Kamu Yönetimi, Sosyal Konular, Kentsel Çalışmalar, Otomasyon & Kontrol Sistemleri, Bilgisayar Bilimi, İnşaat ve Yapı Teknolojisi, Mühendislik, Uzaktan Algılama gibi Sosyal ve Teknolojik alanlarda hazırlanmış araştırma ve derleme makaleleri bağımsız, çift kör hakem sürecinden sonra çevrimiçi olarak yayınlanmaktadır. Açık erişim politikasını benimseyen dergi makalelerin yayınlanması ve diğer süreçler için herhangi bir ücret talep etmemektedir. Selçuk Üniversitesi Sosyal ve Teknik Araştırmalar Dergisi, bilim insanlarını ve lisans üstü öğrencileri değerli çalışmalarıyla dergiye katkı sunmaya davet etmektedir.

Dergipark Adresi: https://dergipark.org.tr/tr/pub/sosyoteknik