Kronotop İletişim Dergisi Yazı Çağrısı
27 Temmuz 2023, Perşembe - 16:38
Güncelleme: 27 Temmuz 2023, Perşembe - 16:39

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından yayın hayatına başlayacak olan "Kronotop İletişim  Dergisi"nin ilk sayısı 2024 yılının Ocak ayında yayımlanacaktır. Ulusal hakemli bir akademik dergi olan  Kronotop İletişim Dergisi iletişim ve medya alanına dair gerçekleştirilecek olan farklı türlerde özgün ve  bilimsel çalışmaları kabul etmektedir. Türkçe, İngilizce, Fransızca ve Rusça dillerinde kaleme alınan  bilimsel çalışmalara yer verecek olan dergi, yılda iki sayı olarak (Ocak-Temmuz) yayımlanacaktır. İlk  sayısı için makale kabulüne başlayan ve 13 Ekim 2023 tarihine kadar makale kabulü devam edecek olan  Kronotop İletişim Dergisine yayımlanmak üzere gönderilen çalışmalar DergiPark'ta toplanacaktır.