Bozok Journal of Engineering and Architecture (BJEA) Dergisi
04 Nisan 2024, Perşembe - 10:20
Güncelleme: 04 Nisan 2024, Perşembe - 10:20

Yozgat Bozok Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi koordinesinde yayın hayatına başlayan “Bozok Journal of Engineering and Architecture (BJEA)” dergisi elektronik ortamda yılda iki defa (Haziran ve Aralık) yayınlanmakta olup; Makine, İnşaat, Elektrik-Elektronik, Yer Bilimleri, Bilgisayar, Bilişim Teknolojileri, Enerji, Endüstri, Çevre, Otomotiv ve diğer tüm mühendislik bilim dalları ile Mimarlık, Tasarım, Şehir ve Bölge Planlama alanlarında hazırlanmış güncel ve özgün değeri olan orijinal araştırma makaleleri, derlemeleri, teknik notları, bildirileri ve editöre mektup niteliğindeki yazıları yayımlayarak ulusal ve uluslararası bilime katkı sunmayı amaçlamaktadır. Dergiye Türkçe ve İngilizce dillerinde makale kabul edilmekte olup tüm hakemlik, editoryal ve yayın süreçleri TÜBİTAK Dergipark dijital altyapısı kullanılarak sürdürülmektedir.
2024 yılı cilt 3 sayı 1 için değerli çalışmalarınızı beklemektedirler. Dergide makalelerinin yayınlanmasını isteyen değerli araştırmacı ve akademisyenler detaylı bilgiye https://dergipark.org.tr/tr/pub/bje adresinden ulaşabilirler.