6. Uluslararası Havacılık Yönetimi Konferansı
15 Kasım 2023, Çarşamba - 12:57
Güncelleme: 15 Kasım 2023, Çarşamba - 12:57

Havacılık ve Uzay Bilimleri alanında Türkiye’nin ilk ve tek ihtisas üniversitesi olan Türk Hava Kurumu Üniversitesi bünyesinde 6. Uluslararası Havacılık Yönetimi Konferansı, 19-20 Aralık 2023 tarihlerinde çevrim içi olarak gerçekleştirilecektir.  Türkiye'de doğrudan havacılık yönetimine odaklanan ilk uluslararası konferans niteliğinde olan Uluslararası Havacılık Yönetimi Konferansı (INTAVIC), 2012 yılından itibaren iki yılda bir gerçekleştirilmektedir. Konferansta, havacılık sektöründe karar alma sürecine bir katkı sağlayabilmek için ilgili akademik araştırmaların ve araştırma çıktılarının sunulabilmesi doğrultusunda farklı ve yeni havacılık konuları üzerinde durulacaktır. Her seferinde farklı  bir tema altında düzenlenen konferansın bu yılki güncel teması, günümüzün ve geleceğin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için çevresel koşulların iyileştirilmesinde, ekonomik büyümenin ve toplumsal gelişmenin sağlanmasında rol almamız gerektiği inancıyla “Havacılık Yönetimi Uygulamalarında Dönüşüm” olarak belirlenmiştir.  Konferansta sunulan bildirilerin özetleri ISBN numarasıyla INTAVIC’23 e-Özet kitabında elektronik olarak yayınlanacaktır. Bunun yanı sıra, INTAVIC’23 te sunulan bildirilerin “InTraders International Trade Academic Journal”, “Journal of Aviation” veya “Journal of Aviation and Space Studies” akademik dergisinde yayınlanma imkanı bulunmaktadır. Detaylı bilgilere https://intavic.thk.edu.tr// adresinden ulaşabilirsiniz.