4. Uluslararası Eğitim Teknolojileri ve Çevrimiçi Öğrenme Konferansı (ICETOL 2024)
27 Şubat 2024, Salı - 09:24
Güncelleme: 27 Şubat 2024, Salı - 09:24

Balıkesir Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, Open University, FHM Online-University, Universidad De Burgos, University of South Africa ve EDTECH-U tarafından desteklenen ICETOL 2024- Uluslararası Eğitim Teknolojileri ve Çevrimiçi Öğrenme Konferansı düzenlenecektir. ICETOL 2024, 15-17 Mayıs 2024 tarihlerinde Anadolu Üniversitesi / Eskişehir’de gerçekleştirilecektir. Konferansa katılım yüz yüze ya da çevrimiçi olabilmektedir. ICETOL 2024’ün bu yılki teması “Exploring Critical Paradigm Shifts in Intelligent Technologies for Open and Distance Education” şeklindedir. ICETOL 2024’te her yıl olduğu gibi alanında dünyada en önde gelen konuşmacılar davetli konuşmacı olarak (yüz yüze) yer alacaktır. Aynı zamanda eğitimde güncel gelişmelerle ilgili etkili paneller ve dünyanın dört bir yanından gelen araştırmacılar konferansı zenginleştiren atölye çalışmaları, yenilikçi sunumlar ve interaktif oturumlar ile katılımcılara eşsiz bir öğrenme ve ağ kurma fırsatı sunacaktır.

Konferansa gönderilen bildiriler arasından seçilenler hakem değerlendirmesi sonucunda aşağıdaki dergilerde yayımlanabilecektir.
• Journal of Educational Technology and Online Learning – JETOL (indexed in ERIC)
(Special Issue for ICETOL)
• Asian Journal of Distance Education (indexed in ERIC)
• International Journal of Computers in Education (5 Yıllık Uluslararası)
• Journal of Online Learning Studies
Detaylı bilgi için http://www.icetol.com web sitesini  ziyaret edebilirsiniz.
Önemli tarihler:
Erken Kayıt: 21 Şubat 2024