3. Uluslararası Sanat Sempozyumu
27 Şubat 2024, Salı - 09:17
Güncelleme: 27 Şubat 2024, Salı - 09:17

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen Uluslararası Sanat Sempozyumu'nun (IARTSYMP: International Art Symposium) üçüncüsü 13-17 Mayıs 2024 tarihleri arasında Bayramoğlu, Darıca Balyanoz Gençlik kampında gerçekleştirilecektir. Sempozyumun temel teması "Küreselleşme ve Sanat" olarak belirlenmiştir.

Sempozyum, farklı disiplinlerden ulusal ve uluslararası sanatçı, akademisyen ve tasarımcılara açık olup, disiplinlerarası yaklaşımla bilimsel ve sanatsal bir açılım ortaya koymayı hedeflemektedir. Küreselleşme, sanat ve sanat eğitimi, küreselleşmenin sanata ve eğitimine etkileri, halk sanatı, sanat psikolojisi, kamusal alanda sanat, kent hafızası, sanat üretimleri ve gösterimlerinde karşılaşılan sorunları, akademik alanda üretilen çalışmaları ortaya koyma, yeni çözüm önerileri geliştirebilme ve tartışabilme amacını taşımaktadır.

Ayrıntılı bilgi için https://iartsymp.org/ web sitesini ziyaret edebilirsiniz.