KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (KPSS - ÖABT) Toplantı Duyurusu
12 Temmuz 2017, Çarşamba - 09:34
Güncelleme: 12 Temmuz 2017, Çarşamba - 09:53

16 Temmuz 2017 Pazar günü yapılacak olan KPSS ÖĞRETMENLİK ALAN BİLGİSİ (KPSS-ÖABT) sınavı için 14.07.2017 Cuma günü saat 10:00’da Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda Bina Sınav Sorumlusu, Bina Sınav Sorumlu Yardımcısı ile Bina Denetim ve Cihaz Yöneticisi görevlileri için toplantı yapılacaktır. Ayrıca İlimizde gerçekleştirilecek olan 23. Yaz Deaflympics Oyunları için Üniversitemiz Olimpiyat Köyü olarak belirlenmiş ve Kampüs alanında bulunan 3 nolu nizamiye (İlahiyat Fakültesi önü) kapısından güvenlik tedbirleri alınmaya başlanmıştır. Bu yüzden sınava geç kalınmaması için tüm görevlilerin ve adayların sınava daha erken gelmesi önem arz etmektedir.

Cuma günü yapılacak olan toplantıya katılımın ÖSYM tarafından özellikle önemsenmekte olduğu duyurulur.

Prof. Dr. Nevzat ŞAHİN
ÖSYM Samsun İl Koordinatörü