Koç Spor Fest Etkinlik Takvimi
09 Mayıs 2019, Perşembe - 09:39
Güncelleme: 16 Mayıs 2019, Perşembe - 15:48

Üniversitelileri spor, müzik ve eğlenceyle buluşturan Türkiye’nin en geniş katılımlı gençlik ve spor festivali Koç Spor Fest’in bahar etabının Büyük Finalleri, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun’a çıkışının 100’üncü yılı vesilesiyle 13 -14 Mayıs’ta Samsun’da, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Tekirdağ, Van, Hatay, Burdur, Antalya ve Muğla’ya olimpiyat havasını taşıyan Koç Spor Fest kapsamında 4 bini aşkın üniversiteli sporcu, antrenör ve spor insanı müsabakalar için Samsun’a gelirken, Gençlik Haftası da 13 Mayıs’ta gerçekleşecek “19 Mayıs’ın 100’üncü Yılında Yürüyoruz Yolunda” yürüyüşüyle başlayacak.

Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ve Koç Holding iş birliğiyle planlanan ‘Büyük Halk Yürüyüşü’ne geniş katılım bekleniyor.

Ülkemizdeki en geniş katılımlı gençlik ve spor festivali Koç Spor Fest’in 10-17 Mayıs tarihlerinde Samsun’da gerçekleştirilecek etkinlik takvimine ekteki dosyayı tıklayarak ulaşabilirsiniz.

KOÇ SPOR FEST SAMSUN ETKİNLİK TAKVİMİ

Ek Dosya(lar):