Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Karacoşkun’dan Nezaket Ziyareti
21 Mayıs 2019, Salı - 15:27
Güncelleme: 21 Mayıs 2019, Salı - 15:27

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Kuran’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Konuğunu makamında ağırlayan Rektör Vekili Prof. Dr. Kuran ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti ifade ederek Rektör Prof. Dr. Karacoşkun’a gösterdiği incelik için teşekkür etti.

Sohbet havasında geçen görüşmede, Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Karacoşkun, OMÜ’nün gösterdiği atılım ve gayreti takdirle karşıladıklarını belirterek bu sürecin Üniversiteyi daha ileriye taşıyacağını dile getirdi. Rektör Karacoşkun ayrıca, mezunu olduğu OMÜ’nün akademik ve idari kadrosuna başarı dileklerini iletti.

Rektör Vekili Kuran da OMÜ’nün mevcut birikimi ve geleceğe dönük hamleleriyle gelişimini sürdüreceğine işaret ederken, konuk Rektör Karacoşkun’a çalışmalarında muvaffakiyet diledi. Ziyarette, Samsun ve Kilis’e dair değerlendirmeler de paylaşıldı.