Kavak Kaymakamı ve Cumhuriyet Savcısından Nezaket Ziyareti
25 Ağustos 2017, Cuma - 18:02
Güncelleme: 26 Ağustos 2017, Cumartesi - 10:41

Kavak Kaymakamı Hasan Gökpınar ile Cumhuriyet Savcısı Kemal Çakır, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Konuklarını makamında kabul eden Rektör Bilgiç, kendilerine Üniversitenin çalışmaları ve projelerinden bahsetti. Her geçen gün gelişmeye devam eden Üniversitenin, kurumlar arasındaki iş birliği ve koordinasyon konusunda hassas davrandığını vurgulayan Prof. Dr. Bilgiç, Kaymakam Gökpınar ve Cumhuriyet Savcısı Çakır’a gösterdikleri incelik için teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.

Kaymakam Gökpınar ve Cumhuriyet Savcısı Çakır ise Rektör Bilgiç’e konukseverliğinden ötürü şükranlarını sunarak şehir ile bütünleşen ve sergileyeceği performans ve çalışmalarla Üniversitenin Samsun’a ve bölgeye büyük katkılar sağlayacağını dile getirdiler.