Kamu Başdenetçisi Malkoç ve Vali Kaymak'tan Nezaket Ziyareti
20 Mart 2018, Salı - 13:56
Güncelleme: 21 Mart 2018, Çarşamba - 22:50

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesinde düzenlenecek "Ombdusmanlık Konferansı"  için Samsun'a davet edilen Kamu Denetçiliği Kurumu Başdenetçisi Şeref Malkoç ve beraberindeki heyet, Samsun Valisi Osman Kaymak'la birlikte Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kuran, Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Tahsin Keçeligil ve OMÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Muhsin Oğul da hazır bulundu.

Ziyarette Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Kamu Denetçiliği Kurumuna ait akademik yayınları Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç'e hediye etti. Kıymetli hediyeleri için Başdenetçi Malkoç'a teşekkür eden Rektör Sait Bilgiç tüm konuklarına, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.