İstatistik Bölümü Mezun-Öğrenci Buluşması
14 Aralık 2017, Perşembe - 13:50
Güncelleme: 14 Aralık 2017, Perşembe - 15:40

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Fen Edebiyat Fakültesi İstatistik Bölümü Mezun-Öğrenci Buluşmaları’nın ilki Fen Edebiyat Fakültesi Lacivert Salon’da yapıldı.

OMÜ mezunu Resman Pvc A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Resul Tüfekçi'nin konuk olduğu buluşmaya İstatistik Bölümü öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

İstatistik Bölümü öğrencileriyle iş hayatındaki tecrübelerini paylaşan Resul Tüfekçi, öğrencilere yönelik tavsiyelerde de bulundu.

Üniversite eğitiminde kendisine yuva olan OMÜ’yü özlediğini, tekrar burada ve öğrencilerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Resul Tüfekçi, kendisini ağırlayan akademisyenlere ve yalnız bırakmayan öğrencilere şükranlarını sundu.

Etkinlik sonunda İstatistik Bölümü  Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Yüksel Terzi mezunlarla iletişimi canlı tutmanın öğrencilere katkısı olacağını vurgulayarak Resul Tüfekçi’ye katılımından ötürü teşekkür edip günün anısına plaket takdim etti.