İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü’nden Nezaket Ziyareti
06 Temmuz 2018, Cuma - 11:25
Güncelleme: 06 Temmuz 2018, Cuma - 11:26

Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İ. Yaşar Hacısalihoğlu’nu konuk etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Danışmanı Prof. Dr. Metin Yılmaz eşliğinde Rektör Bilgiç ile görüşen konuk Prof. Dr. Hacısalihoğlu 43 yıllık mazisiyle Ondokuz Mayıs Üniversitesinin (OMÜ) Türkiye’deki üniversiteler arasında önemli bir konuma sahip olduğunu, Yeni Yüzyıl Üniversitesi olarak iş birliklerinin geliştirilmesi ve güçlendirilme hususunda istekli olduklarını dile getirdi.

Mevkidaşını ağırlamaktan duyduğu mutluluk ve memnuniyeti ifade Rektör Bilgiç de göreve geldikleri günden bugüne ortak akıl ve el birliği içerisinde OMÜ’nün; projeleri, kurduğu iş birlikleri ve bunların somut yansımalarıyla Samsun ve ülkemize değer katma misyonunu layıkıyla yerine getirmeye çalıştıklarını belirtti.

Rektör Bilgiç iş birliğine her zaman açık olduklarını vurgulayarak konuğuna nezaketi için teşekkür etti.