Havza MYO'da Engelli Sorunları Konuşuldu
18 Aralık 2017, Pazartesi - 11:08
Güncelleme: 18 Aralık 2017, Pazartesi - 14:33

Engelli Öğrenci Birimi Görevlisi Ahmet Tayfur Arslan ve Havza Meslek Yüksekokulu öğrencisi Medine Sarı, Havza Meslek Yüksekokulu Fizyoterapi programı öğrencileriyle Psikososyal Rehabilitasyon dersinde bir araya gelerek engellilerin sorunları ve beklentileri hakkında bilgi ve tecrübelerini paylaştı.

Engellilerin toplumsal yaşama katılımına vurgu yapan Ahmet Tayfur Arslan “Engelliler kimseden özel bir şey istemiyor. Fiziksel mekânlar evrensel dizayn ilkeleri çerçevesinde yapılsa hiçbir engelli, yaşlı, hamile,  çocuklu anne ve sağlıklı birey erişim ve ulaşımda hiçbir sıkıntı yaşamaz. Dolayısıyla toplumsal hayatta her zaman var olabilir." dedi.

Ders sorumlusu Öğr. Gör. Mahmut Yaran ise paylaşımları içim Engelli Öğrenci Birimi Görevlisi Ahmet Tayfur Arslan'a ve Havza Meslek Yüksekokulu öğrencisi Medine Sarı'ya teşekkür ederek Engelli Öğrenci Biriminin çalışmalarını tebrik etti.

Program hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.