Vezirköprü MYO’da Bağımlılıkla Mücadelede Narkogençlik Eğitimi Düzenlendi
11 Ocak 2024, Perşembe - 11:20
Güncelleme: 11 Ocak 2024, Perşembe - 11:20

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Vezirköprü Meslek Yüksekokulunda uyuşturucu madde bağımlılığı konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla Bağımlılıkla Mücadelede Narkogençlik Eğitimi düzenlendi.

OMÜ Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü ile Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü iş birliğinde ortak yürütülen eğitimde bağımlılıkla mücadele konusunda öğrencilere bilgiler aktarıldı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığında görevli polis memurları Hasan Arslan ve Fatih Yıldırım tarafından; “Gençlik Modülü” Eğitimi verilerek ‘UYUMA’ isimli telefon uygulaması tanıtılarak öğrencilerin uyuşturucu madde bağımlılığı konusunda farkındalık kazanması hedeflendi.