Vezirköprü MYO’da Ağaçlar Kuş Yuvalarıyla Cıvıl Cıvıl
03 Nisan 2019, Çarşamba - 14:25
Güncelleme: 13 Ocak 2020, Pazartesi - 17:43

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Vezirköprü Meslek Yüksekokulu (MYO) Ormancılık Bölümü ile Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü öğrencileri tarafından doğayı ve yabani hayatı koruma etkinlikleri düzenlendi.

Renkli ve eğlenceli görüntülere sahne olan etkinlikte öğrenciler, Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü tarafından temin edilen ahşap kuş yuvalarını, rengârenk boyayarak Yüksekokul bahçesindeki ağaçlara astılar.

Etkinliğe ilişkin bilgi veren Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Kemalettin Şahin, etkinliğin; OMÜ’nün yeşil ve canlı kampüs anlayışına katkı sunduğunu belirterek öğrencilerin bu duyarlılıklarının kendilerini fazlasıyla memnun ettiğini dile getirdi.

Boyadıkları kuş yuvalarının soğuk kış günlerinde de kuşlara sıcak yuva imkânı sunacak olmasının mutluluğunu yaşayan Yüksekokul öğrencileri de böylesi farkındalık gerektiren etkinliklerin yaygınlaşması temennisinde bulundular.