Üniversiteler Arası 1. Lig Futbol'da Şampiyon OMÜ
22 Mart 2019, Cuma - 14:24
Güncelleme: 13 Ocak 2020, Pazartesi - 17:45

18-22 Mart tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Türkiye Üniversiteler Arası 1. Lig Futbol Şampiyonası'nda Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Futbol Takımı namağlup şampiyon oldu.

OMÜ Futbol Takımı; Eskişehir Osmangazi Üniversitesini 2-0, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesini 1-0 ve Dicle Üniversitesini 1-0 yenerken, Erzurum Atatürk Üniversitesiyle ise 3-3 berabere kaldı ve namağlup şampiyon oldu.

OMÜ Futbol Takımı Sorumlusu Öğr. Gör. Fedayi Aksoy, “Yenilmeden kazanılan bu şampiyonluğumuzu Rektörümüz Prof. Dr. Sait Bilgiç’e ve her zaman her konuda desteklerini esirgemeyen Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Yalçın Taşmektepligil’e armağan ediyoruz. Üniversitemizi her yönden örnek davranışlarıyla temsil eden öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederim.” dedi.