Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Şahin ve Amasya Üniversitesi Rektörü Elmacı’dan Rektör Ünal’a Ziyaret
29 Ağustos 2020, Cumartesi - 14:18
Güncelleme: 29 Ağustos 2020, Cumartesi - 14:18

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bünyamin Şahin ve Amasya Üniversitesi RektörüProf. Dr. Süleyman Elmacı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Yavuz Ünal'ı makamında ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Şahin ve Elmacı, Rektör Ünal ve ekibini kutlayarak yeni görevlerindebaşarılar dilediler. OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal ise nazik ziyaretlerinden ötürü Şahin ve Elmacı’ya teşekkür etti.

Üniversiteler arasındaki eğitim projeleri ve Ar-Ge çalışmaları hakkında bilgi ve fikir alışverişinde bulundular. Ziyaret, hediye takdimiyle sonlandı.