MENU

Teknoloji Yatırımcıları Samsun’da
25 Şubat 2020, Salı - 16:12
Güncelleme: 01 Nisan 2020, Çarşamba - 14:17
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Türkiye’nin önemli melek yatırım ağlarının temsilcileri; Samsun Teknopark, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (OMÜ-TTO) ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) iş birliğiyle Samsun’da “Yeni Nesil Yatırımcılık”ı anlattı.

StartUp Fon Temsilcileri Gülsüm Çıracı ve Gamze Can, Diffussion Capital Partners Temsilcisi Alper Karagöz, Keiretsu Forum Türkiye Temsilcisi Hulusi Berik ve Kültepe Yatırım Temsilcisi İbrahim Ulukaya’nın panelist olarak katıldığı etkinlik, OKA Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

OMÜ Rektör Yardımcısı ve Samsun Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Kuran’ın açılış konuşmasıyla başlayan ve yoğun bir katılımın olduğu panelde; melek yatırımcılık nedir?, yatırım neden ve nasıl yapılmalı?, yatırımın önemi, yatırım bulmanın yolları, teknoloji trendleri ve yatırımları gibi sorular ve konular odağa alındı. Aynı zamanda panele katılan iş adamlarına nasıl yatırımcı olunacağı konusunda da bilgiler aktaran panelistler, gelen soruları da cevapladılar.

Panelin ardından Samsun Teknopark girişimcileri ise sunumlarıyla projelerini tanıttılar. Proje sunumlarının ardından panelistlere teşekkür plaketleri takdim edildi.

Etkinliğe; OMÜ Rektör Yardımcısı ve Samsun Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Kuran, Samsun Teknopark Genel Müdürü Dr. Buğra Çolak, OKA Genel Sekreteri İbrahim Ethem Şahin, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Samsun İl Müdürü Nebahat Livaoğlu, OMÜ-TTO Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Mortaş, Samsun Teknopark Genel Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Osman Özkoç, sanayi kuruluşlarının temsilcileri, girişimciler, akademisyen ve öğrenciler katılım sağladı.

X
Secure Login

This login is SSL protected