Samsun Valisi Zülkif Dağlı Rektör Ünal’ı Ziyaret Etti
08 Eylül 2020, Salı - 08:28
Güncelleme: 08 Eylül 2020, Salı - 08:54

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Yavuz Ünal’a iade-i ziyarette bulunarak hayırlı olsun dileklerini sundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Samsun Valisi Dağlı, Rektör Ünal’ı yeni görevinden dolayı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Rektör Ünal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek iyi dilekleri için konuğuna teşekkür etti.

Ziyarette, Üniversiteyi üst noktaya taşıyacak hedef ve çalışmalarını paylaşan Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, Vali Zülkif Dağlı’ya Kurupelit Kampüsünü ile ilgili detayların yer aldığı bir sunum da yaptı. Samsun’un ve bölgenin gelişmesi için OMÜ ile iş birliği yapmaktan memnuniyet duyacağını ifade eden Vali Dağlı da “Yeni dönemin şehrimize ve Üniversitemize hayırlı olmasını diliyor, Rektör Ünal ve ekibine başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Ziyaret hediye takdimiyle son buldu.