MENU

Sağlık Hizmetleri MYO “Temiz Çevre” için El Ele
13 Mart 2020, Cuma - 15:00
Güncelleme: 19 Haziran 2020, Cuma - 14:31
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun (MYO) çevre gönüllüsü ve doğa dostu öğrencileri ile çalışanları, “Temiz Çevre” adına kolları sıvayarak örnek bir sosyal sorumluluk etkinliği gerçekleştirdi.

Sağlık Hizmetleri MYO bünyesindeki programların ders müfredatında bulunan “Çevre Koruma” dersi kapsamında MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Faruk Tan, dersin Öğr. Gör. Ramazan Bayram Karakaya, MYO Sekreteri Yaşar Turhan, dersi alan yaklaşık 100 öğrenci ile akademik ve idari çalışanlar; Okul çevresinde bulunan öğrenci yaşam alanlarının temizlenmesi maksadıyla izmarit, cam parçaları, plastik ve metal şişe atıkları gibi çevreye zarar veren her türlü madde ve materyali topladı.

"İnsanların dikkatini çekip örnek olmak istedik"

Özellikle kişisel temizlik ve hijyenin hayati hâle geldiği bugünlerde çevre ve doğanın da temiz bırakılmasına duyarlı olunması için böyle bir etkinliği yaparak, insanların dikkatini çekmek ve herkese örnek olmak istediklerini belirten öğrenciler, "Çevreyi ve doğayı kirletmeyelim" mesajı verdiler.

MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Faruk Tan, gerçekleştirdikleri çevreye yönelik farkındalık etkinliğinde hassasiyet gösteren ve emeği geçen herkese teşekkürlerini sunarken, çevre kirliliğinin dünyanın en önemli sorunlarından biri olduğunu kaydedip herkesi bu konuda bilinçli olmaya davet etti. 

Sağlık Hizmetleri MYO’nun öğrencileri ve çalışanlarının söz konusu çevre temizliği kampüsten geçenlerin de takdirini kazandı.

X
Secure Login

This login is SSL protected