Sağlık Bilimleri Fakültesinden Huzurevi Çalışanlarına Hizmet İçi Eğitim
03 Şubat 2020, Pazartesi - 16:31
Güncelleme: 01 Nisan 2020, Çarşamba - 13:26

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğretim elemanları, kurumlar arası iş birliğini ve kaliteli hizmet sunumunu artırmak amacıyla Samsun Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde görev yapan çalışanlara yönelik hizmet içi eğitim programı gerçekleştirdi.

Hizmet içi eğitimde Arş. Gör. Alaattin Altın "Yaşlı ve Engellilerin Genel Özellikleri, Kişisel Bakımı ve İletişimlerinde Yaşanılan Güçlükler"e dair sunumuyla bilgilendirmede bulundu.

Programın ilerleyen dönemlerinde ise Doç. Dr. Birsen Altay "Engelli ve Yaşlılarda İletişim", Öğr. Gör. Figen Çavuşoğlu "Stresle Baş Etme ile Öfke Kontrolü ve Tükenmişlik Sendromu", son olarak da Arş. Gör. Hatice Bıçakçı "Engelli ve Yaşlılarda Mahremiyet" başlıklı eğitimleriyle katılımcılara hitap edecek.