Rektör Yardımcısı Ceyhan TRT Haber’de OMÜ’yü Anlatacak

28 Temmuz 2020, Salı - 15:53

HABER: Onur ŞEN

ÖSYM’nin Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversite adayları fakülte arayışına girdi. TRT Haber televizyonu da üniversite tercih döneminde her gün saat 14.25'te yayınlanan “Eğitim Editörü” programı ile bu adaylara rehber oluyor. Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat Ceyhan 30 Temmuz Perşembe günü TRT Haber’de  “Eğitim Editörü” programına katılarak Üniversite hakkında soruları yanıtlayacak.

Sezen Yüce’nin sunduğu ve eğitimci yazar Süleyman Beledioğlu'nun (Bonushoca) yorumlarıyla yer aldığı programda Ceyhan, televizyondan üniversite adaylarına Ondokuz Mayıs Üniversitesini neden tercih etmeleri gerektiğini anlatacak.

Programda, üniversite tercihi yaparken nelere dikkat edilmesi gerektiği, bölüm sıralamalarını etkileyen faktörler, meslek seçiminde nasıl isabetli kararlar alınabileceği, üniversitelerin öğrencilere ne tür imkânlar sunduğu gibi üniversite tercihlerine dair sorular yanıtlanacak.
OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat Ceyhan’ın konuk olacağı “Eğitim Editörü” programı, 30 Temmuz Perşembe günü saat 14.25’te TRT HABER televizyonundan canlı yayınlanacak.

Son Güncelleme: 30 Temmuz 2020, Perşembe - 21:02