Rektör Ünal, Uluslararası Öğrencileri Kabul Etti
05 Ekim 2020, Pazartesi - 14:12
Güncelleme: 05 Ekim 2020, Pazartesi - 14:54

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, yönetim kurulu kararıyla öğrenim ücretlerinde yüzde 40 indirim yapılan uluslararası öğrencileri makamında ağırladı.

Uluslarası Öğrenci Birim Başkanı Doç. Dr. Said Kurşunluoğlu ve Uluslarası Öğrenci Koordinatörü Dr. Mehmet Tütüncü’nün eşlik ettiği uluslararası öğrenciler, 2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi için alınacak öğrenim ücretlerinde indirim yapılması nedeniyle Rektör Ünal’a teşekkürlerini ilettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getiren Rektör Ünal, pandemi sürecinde uluslararası öğrencilere destek olacaklarını belirterek onların sorunlarını anlamaya ve çözüm üretmeye çalışacaklarını ifade etti. Görüşme hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.