MENU

Psikoloji Öğrencileri Mezunlarla Baş Başa
25 Kasım 2019, Pazartesi - 15:40
Güncelleme: 13 Ocak 2020, Pazartesi - 17:05
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü mezunları, 2019 – 2020 eğitim-öğretim yılı mezun-öğrenci buluşması kapsamında öğrencilerle bir araya geldi.

Fen-Edebiyat Fakültesi Lacivert Salon’da gerçekleştirilen etkinliğe; Psikoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bozkurt Koç, Öğr. Gör. Aysu Gül Şanli, Öğr. Gör. Eren Trabzon, Arş. Gör. Gizem Gerdan, Arş. Gör. Doğan Güneş Temli, Psikolog Caner Çakır, Psikolog Simge Sarıkaya, Psikolog/Aile Danışmanı Selin Pekşen, Psikoloji Bölümü öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bozkurt Koç’un, bölüm mezunları ile öğrenciler arasında gerçekleştirilen bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaptığı açılış konuşmasının ardından davetli psikologlar mesleki bilgi ve deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Yaşadıkları hayat tecrübelerinden kesitleri de genç psikolog adaylarına aktaran mezunlar; planlı olmanın, hedef belirlemenin, kararlı olmanın ve denemekten vazgeçmemenin başarının önemli kriterleri arasında yer aldığını dile getirdiler.

Etkileşimli olarak devam eden etkinlikte mezunlar, öğrencilerin merak ettikleri konular hakkında da bilgilendirmede bulundu.

Buluşmada mezuniyet sonrası süreçle ilgili önemli bilgiler edinen öğrenciler, mezunlarla tekrar buluşma dileklerini ilettiler.

X
Secure Login

This login is SSL protected