MENU

OMÜ’nün Ürettiği 25 Çeşit Temizlik Ürününe Ulaşmak Artık Daha Kolay
10 Ağustos 2020, Pazartesi - 16:22
Güncelleme: 18 Şubat 2021, Perşembe - 15:19
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), Kovid-19 pandemisinin tüm ağırlığıyla yaşandığı dönemde bilgi birikimi ve tecrübesini eğitim ve sağlık alanında sunarken, topluma hizmet anlamında önemli çalışmalara da imza atıyor. Bunlardan biri de OMÜ Fen Edebiyat Fakültesinin kimya tesislerinde üretilen 25 çeşit temizlik ürününün satıldığı “OMÜ Kampüs Kimya Market”i büyüterek daha kolay ulaşılabilir hale getirmesi oldu. 

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinin kimya tesislerinde üretilen 25 çeşit temizlik ürününün satışı, Merkez Kampüste açılan OMÜ Kampüs Kimya markette başladı. Market, kampüste Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinin karşısında, Saat Kulesinin bulunduğu bölgede hizmet vermeye başladı. 

Kovit-19 pandemisinde öneminin üstü bir kez daha çizilen temizlik ürünlerinin, kaliteli ve uygun fiyata temin edilebilmesi için Fen Edebiyat Fakültesi bünyesinde kurulan OMÜ Kampüs Kimya Tesisleri, açılan marketle bu ürünlere herkesin kolaylıkla ulaşabilmesine olanak sağladı.

Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Erbil Ağar ve ekibi tarafından üretilen; çamaşır suyu, dezenfektan başta olmak üzere 25 çeşit temizlik ürünü, toptan ve perakende olarak kamu kurumları, özle işletmeler ve vatandaşlar tarafından temin edilebiliyor.

X
Secure Login

This login is SSL protected