OMÜ’de Senato Toplantısı Uzaktan Yapıldı
26 Mart 2020, Perşembe - 15:14
Güncelleme: 26 Mart 2020, Perşembe - 20:22

Ondokuz Mayıs Üniversitesinin (OMÜ) üst yönetim organı olan ve genellikle haftada bir yapılan Senato ve Yönetim Kurulu Toplantısı, dünyayı saran ve ülkemizde de olağanüstü tedbirlerin alınmasına sebep olan Covid-19 ile mücadele tedbirleri kapsamında OMÜ UZEM'in teknik desteği ile uzaktan erişim teknolojisi kullanılarak senkron (eş zamanlı) olarak gerçekleştirildi.

OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç başkanlığındaki Senato Toplantısı'na fakülte dekanları, yüksekokul ve meslek yüksekokullarının müdürleri ile diğer senato üyeleri, bulundukları yerden görüntülü bağlanarak katıldı.

Toplantılarda Koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan ve alınacak kararlar, eğitim-öğretim faaliyetlerinin nasıl devam edeceği başta olmak üzere gündemdeki diğer konular ele alındı ve karara bağlandı.