OMÜ Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığında Görev Değişimi
09 Ekim 2020, Cuma - 14:59
Güncelleme: 27 Ekim 2020, Salı - 12:57

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığında yapılan devir teslim töreniyle Prof. Dr. Seydi Ahmet Ağaoğlu, Prof. Dr. Soner Çankaya'dan dekanlık görevini devraldı.

Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal’ın da katıldığı devir teslim törenine; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fehmi Yazıcı, Prof. Dr. Recep Sancak ve Prof. Dr. Cengiz Batuk^da iştirak etti.

Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, Fakültenin gelişimi adına göstermiş olduğu hizmetlerden dolayı eski Dekan Prof. Dr. Soner Çankaya’a teşekkür ederken, dekanlık görevini üstlenen Prof. Dr. Seydi Ahmet Ağaoğlu’na da yeni görevinde muvaffakiyet diledi.

Törende Rektör Ünal, eski Dekan Çankaya ile yeni Dekan Ağaoğlu’na çiçek takdim etti.