OMÜ Tıp Fakültesinde Atatürk'ü Anma Programı
11 Kasım 2020, Çarşamba - 08:36
Güncelleme: 11 Kasım 2020, Çarşamba - 11:06

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete yolculuğunun 82. yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesinde düzenlenen programla yâd edildi.

Sabah 09.05’te Atatürk Anıtında gerçekleştirilen törenin ardından Tıp Fakültesi Dekanlığı Pembe Salonda anma programı düzenlendi.

Anma programına; Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Cengiz Çokluk, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Gamze Alaylı ile Prof. Dr. Ahmet Tevfik Sünter, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başlayan programda Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Cengiz Çokluk, Arş. Gör. Dr. Özge Acar Çakan, İnt. Dr. Uğur Keser konuşma gerçekleştirdi. Duygusal anların yaşandığı programda ‘Son Balo’ isimli kısa film gösterisi de yer aldı.