MENU

OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimliği ve Sağlık Uygulama Araştırma Merkezi Müdürlüğünde Devir Teslim Töreni Gerçekleşti
12 Eylül 2020, Cumartesi - 12:33
Güncelleme: 14 Eylül 2020, Pazartesi - 14:49
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’ın katılımıyla, Başhekimlik makamında devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Devir teslim törenine; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recep Sancak, Prof. Dr. Fehmi Yazıcı, Prof. Dr. Cengiz Batuk ile Üniversite Genel Sekreteri Prof. Dr. Hüseyin Gençcelep de katıldı.

Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimliği ile Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Merkez Müdürlüğü görevlerini 1 buçuk yıldır yürüten Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları öğretim üyesi Prof. Dr. Ünsal Özgen, görevini Acil Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Türker Yardan’a devretti.

Başhekimlik görevine Prof. Dr. Türker Yardan’ın atanmasının ardından başhekim yardımcılığı görevlerine de Plastik Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Tekin Şimşek, Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Davut Güven, Anestezi ve Reanimasyon Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Ersin Köksal ve Aile Hekimliği Anabilim Dalı öğretim üyesi  Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Yasin Selçuk atandı.

Başhekimlik makamında düzenlenen törende OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, başhekimlik görevine atanan Prof. Dr. Türker Yardan’ı ve ekibini tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi. Rektör Ünal, dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisinin giderek artan etkisinin hissedildiği bu hassas süreçte, Üniversite Hastanesinin yerine getirdiği sağlık hizmetlerini her zaman olduğu gibi bundan sonra da arttırarak sürdüreceğine inancının tam olduğunu ifade etti.

X
Secure Login

This login is SSL protected