OMÜ Tıp Fakültesi Dekanlığında Görev Değişimi
15 Eylül 2020, Salı - 08:10
Güncelleme: 15 Eylül 2020, Salı - 11:41

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Dekanlığında yapılan devir teslim töreniyle Prof. Dr. Cengiz Çokluk, Prof. Dr. Ayhan Dağdemir'den dekanlık görevini devraldı.

Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal’ın da katıldığı devir teslim törenine; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fehmi Yazıcı, Prof. Dr. Recep Sancak ve Prof. Dr. Cengiz Batuk ile Üniversite Genel Sekreteri Prof. Dr. Hüseyin Gençcelep de iştirak etti.

Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, Fakültenin gelişimi adına göstermiş olduğu hizmetlerden dolayı eski Dekan Prof. Dr. Ayhan Dağdemir'e teşekkür ederken, dekanlık görevini üstlenen Prof. Dr. Cengiz Çokluk'a da yeni görevinde muvaffakiyet diledi.

Törende Rektör Ünal, eski Dekan Dağdemir ile yeni Dekan Çokluk’a çiçek takdim etti.