MENU

OMÜ İletişim Fakültesi Öğrencilerine TRT’den İkincilik Ödülü
04 Temmuz 2019, Perşembe - 13:12
Güncelleme: 16 Ocak 2020, Perşembe - 13:23
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Bu yıl 5'incisi düzenlenen TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması'nda dereceye girenlere, ödülleri TRT'nin İstanbul Tepebaşı Stüdyoları’nda düzenlenen törenle verildi.

TRT Türk televizyonundan canlı yayınlanan törende Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema (RTS) Bölümü öğrencileri Esin Şeker ve Arda Ersel; OMÜ Radyo’da yayımladıkları “Bir Ölünün Dünyaya Mektubu” adlı radyo programı ile Radyo Yayıncılığı Drama Programı kategorisinde ikinciliğe layık görüldü.

52 üniversiteden bin 21 öğrencinin toplam 738 eserle başvuru yaptığı yarışmanın jüri üyeliğini; Can Doğan, Ahmet Portakal, Eftalya Nur Öktem, Cem Arslan, Acar Acartürk ve Lütfi Kılınç yaptı.

“Bu prestijli ödül bizi çok mutlu ve motive etti”

Radyo Yayıncılığı Drama Programı dalında, kendilerinin yazıp seslendirdikleri ve montajladıkları “Bir Ölünün Dünyaya Mektubu” adlı programla ikinci olan Esin Şeker ve Arda Ersel heyecan ve mutluluklarını “Bu prestijli ödül bizi çok mutlu ve motive etti. Bizim için güzel bir adım oldu, umuyoruz ki devamı gelir. OMÜ İletişim Fakültesini temsil ettiğimiz için gurur duyduk. Bize emek veren ve destek olan hocalarımıza teşekkür ediyoruz.” sözleriyle ifade ettiler.

Törende öte yandan, Esin Şeker ve Arda Ersel, TRT Radyonun Ada Vapuru programının tecrübeli radyo programcısı Tülay Tüzün ile sohbet etme ve diğer radyo programcılarıyla tanışma imkânı yakaladı.

Ödül töreni TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren, Genel Müdür Yardımcısı Erkan Durdu ile ödül alan öğrencilerin hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.

X
Secure Login

This login is SSL protected