MENU

OMÜ Hizmet İçi Eğitimler ile Kalitesini Arttırmaya Devam Ediyor
17 Temmuz 2019, Çarşamba - 10:15
Güncelleme: 16 Ocak 2020, Perşembe - 12:59
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Personel Daire Başkanlığı İnsan Kaynakları Biriminin, üniversite personeline yönelik düzenlediği hizmet içi eğitim programı, Uzaktan Eğitim Merkezi (UZEM) Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Program öncesinde personele; Elektronik Belge Yönetim Sistemi’nin (EBYS) tanımı, kurum içinde oluşturulmuş belgelerin nasıl bulunacağı, kurum dışından gelen belgenin nasıl bulunacağı konularını kapsayan eğitim öncesi testi dağıtıldı. Program ardından ise eğitim sonrası testi ile memnuniyet düzeyini ölçmek amacıyla personele eğitim anketi yapıldı.

Akademik ve idari personelin katıldığı eğitimin ilk gününde "Resmî Yazışmalarda Yazım Kuralları ve Uygulama Örnekleri” konulu eğitim, Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Yavuz Bayram tarafından verildi.

Prof. Dr. Yavuz Bayram, çalışanlara Üniversitenin misyon ve vizyonu, hizmetlerin tam ve zamanında ulaşımını sağlayan yazım kuralları ve kurum içi yazışmalarda kullanılabilecek kısa yolların işlevleri hakkında bilgi verdi.

Eğitimin devamında, program öncesi konuşan Personel Daire Başkanlığı Şube Müdürü Minenur Sunter “Düzenlenen bu hizmet içi eğitimin amacı, bir konuyu sizlere öğretmekten ziyade, yaptığımız işin inceliklerini, hassas noktalarını göstermek ve konu hakkında farkındalığı artırmaktır.” ifadelerini kullandı.
EBYS Birimi personeli Hüseyin Erişgin ve Gökhan Göçmez’in konuşmacı olarak katıldığı programda, EBYS ve Uygulama Örnekleri anlatıldı.

Programda; Belge Klasör Taşıma, Kişisel Kategori Listeleri, Belge Klasör Toplu Taşıma, Klasörde Belge Açma, Klasörler Arası Belge Taşıma gibi konulara değinildi.

Soru ve cevaplar ile interaktif bir şekilde devam eden program, konuşmacılara Minenur Sunter tarafından teşekkür belgesi verilmesiyle sona erdi.

X
Secure Login

This login is SSL protected