MENU

OMÜ DOKKAF 2020’ye Öğrencileriyle Çıkarma Yaptı
12 Mart 2020, Perşembe - 15:00
Güncelleme: 13 Mart 2020, Cuma - 17:00
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin koordinasyonunda ve Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) sahipliğinde aralarından Ondokuz Mayıs Üniversitesinin (OMÜ) de yer aldığı 9 paydaş üniversitenin katkı ve katılımıyla düzenlenen “2. Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı” (DOKKAF 2020) 11 Mart tarihinde sona erdi.

DOKKAF 2020, “Yetenek Her Yerde” teması ile Trabzon Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu'nda gerçekleştirildi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Kurumsal İletişim ve OMÜ Teknoloji Transfer Ofisi ile stant açarken, Kariyer Merkezi Müdürlüğü de Üniversiteden yaklaşık 300 öğrenci ile DOKKAF 2020 etkinliğini ziyaret etti. Kariyer Merkezi Müdürü ve Mezunlar Koordinatörü Doç. Dr. Nursel Topkaya başkanlığında, öğretim elemanlarının rehberliğinde akademik birimlerin çeşitli bölüm ve programlarındaki 300’e yakın öğrencinin katılımı sağlandı. Trabzon’da düzenlenen DOKKAF 2020’ye öğrencilerin katılımının sağlanması ve 10 Mart’taki günübirlik seyahatin organizasyonu Üniversiteli Akil Gençlik Topluluğu (ÜNİAK) desteğiyle gerçekleştirildi.

Ulusal ve uluslararası düzeyde, kamu ve özel sektörden 218 kurum ve kuruluşun katılımcı olduğu fuarda, öğrenciler sunumlar, seminerler, söyleşiler, eğitim programları, atölye çalışmaları ile kariyer ve iş dünyasına yönelik bilgilendirme toplantılarına katıldı. Öğrenciler aynı zamanda iş ve staj imkânları konularında görüşme imkânı sağladı.

 

İLGİLİ HABER

Trabzon’da Açılan Kariyer Fuarında OMÜ'ye İlgi Büyük

 

X
Secure Login

This login is SSL protected